Στρατηγική μεθοδολογία - ?

Στρατηγική μεθοδολογία

Για βελτιώσουμε ξενοδοχεία των πελατών μας χρησιμοποιούμε μια στρατηγική μεθοδολογία. Εφαρμόζουμε μοναδικές αναπτυγμένες πρακτικές, τα καλύτερα της τεχνολογίας για την ξενοδοχειακή βιομηχανία και μια δομή για να θέσουμε τις βάσεις για σταθερή αύξηση των εσόδων.
Έχουμε επικεντρωθεί στους ακόλουθους βασικούς τομείς για να οδηγήσετε την επιτυχία της μονάδος σας:
Revenue Management
Distribution
SEO Hotel Internet Marketing
Online Reputation Management
Social Media Marketing
Hotel Website Design
Revenue Management

Μέσα από μια σειρά με δοκιμασμένες τεχνικές θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τα οικονομικά αποτελέσματα του ξενοδοχείου σας.

Μπορούμε να βοηθήσουμε:

Στην Αξιολόγηση των κύριων ανταγωνιστών.
Στην συγκριτική αξιολόγηση των τιμών κατά τη διάρκεια μιας περιόδου.
Στην δημιουργία μίας υγιής τμηματοποίησης της αγοράς για το ξενοδοχείο.
Στην ετήσια διαδικασία κατάρτισης του προϋπολογισμού.
Στην ανάπτυξη ενός μοντέλου πρόβλεψης για το ξενοδοχείο.
Στην δημιουργία δικτύου τιμολόγησης με διαφανή δομή.
Στην στρατηγική τιμολόγησης για διαπραγμάτευση, με tour operators και local travel agents
Μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά σε όλες τις εργασίες διαχείρισης των εσόδων σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση χωρίς πρόσβαση στο ταμείο σας.


Hotel Distribution (Διανομή)

Η στατιστική ανάλυση του ανταγωνισμού στην τοποθεσία του Ξενοδοχείου θα καθορίσει ποια κανάλια θα είναι κατάλληλα για την ιδιοκτησία σας. Βασικά σημεία δράσης περιλαμβάνουν:
Έλεγχο δημοτικότητας (online & offline)
Βελτιστοποίηση του περιεχομένου στα Κανάλια διανομής ( Booking.com Κλπ)
Νέα κανάλια
Προώθηση στα υπάρχον κανάλια
Διαχείριση καναλιών.

Με αυτά τα βήματα βελτιώσουμε την παρουσία σας στα online και offline κανάλια σας. Και για να επεκτείνετε την προσέγγιση στην διανομή και τη ζήτηση θα είναι η προσθήκη σε νέα κανάλια διανομής για το ξενοδοχείο σας.


SEO Hotel Internet Marketing

Οι καλύτερες πωλήσεις είναι φυσικά άμεσες πωλήσεις. Αποκλειστικά για τους πελάτες μας προσφέρουμε ξενοδοχειακές υπηρεσίες SEO για να βελτιώσει τις θέσεις σας στις βασικές λέξεις-κλειδιά για τις μηχανές αναζήτησης. Έχουμε επικεντρωθεί στην επιλογή λέξεων-κλειδιών.


Online Reputation Management

Στην εποχή των online κριτικών από πελάτες και τα σχόλια είναι το παν. Οι άνθρωποι επιλέγουν το ξενοδοχείο τους με βάση τη βαθμολογία τη φήμη ή την αναθεώρησή της στους Online Travel Agents και σε σελίδες αναθεώρησης. Εμείς θα σας βοηθήσουμε στη βελτίωση τις βαθμολογίας σας και στις κριτικές, με την αποτελεσματική διαχείριση ανατροφοδότηση πελατών και τη δημιουργία εσωτερικών διαδικασιών για την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών.


Social Media Marketing.

Δημιουργώντας το περιεχόμενο για τον προορισμό σας σε ένα ειδικό blog δημιουργούμε ένα εικονικό site για το ξενοδοχείο σας. Με τη σειρά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το περιεχόμενο ώστε να διαχέονται οι πληροφορίες σας μέσω των δικτύων social media. Εμείς θα πολλαπλασιάσουμε τις επιπτώσεις για να αυξηθεί η κοινωνική σφαίρα επιρροής του ξενοδοχείου σας με τέτοιο τρόπο που το ακίνητό σας θα γίνει μια αρχή εντός προορισμό του.


Hotel Website Design

Η εμπειρία του χρήστη είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας. Οι μηχανές αναζήτησης την χρησιμοποιούν ως βασική συνιστώσα των αλγορίθμων βελτιστοποίησης τους. Για το ξενοδοχείο σας θα αναπτύξουμε ιστοσελίδες με βελτιστοποιημένη πλοήγηση. Οι επισκέπτες θα μείνουν στην ιστοσελίδα σας και να κοιτάξουμε το προϊόν σας. Και ένα βελτιωμένο κουμπί κρατήσεων θα οδηγήσει σε αύξηση κρατήσεων.